marți, 8 martie 2011

Secretul Abundentei

joi, 3 martie 2011

Interviu despre Prosperitate si Alchimie - text complet



1: Ce intelegi tu prin prosperitate? Dar prin bogatie? Ai afirmat in timpul conferintei pe care ai tinut-o in Bucuresti ca prosperitatea inseamna mai mult decat bogatie materiala...
R: In viziunea mea, prosperitatea nu se rezuma la bani si averi materiale. Prosperitatea este o stare de spirit, este un nivel de constiinta, al unui om iluminat si optimist, care traieste raportat la Dumnezeu si la Principiile Spirituale, care are mereu incredere ca doar Binele Suprem are putere sa invinga orice obstacol. Prosper poate fi doar acel om cu credinta, care accepta cu recunostiinta orice intamplare a vietii ca pe un dar de la Dumnezeu; recomand povestea dreptului Iov, din Vechiul Testament. Cel care a inteles cu adevarat ce inseamna prosperitatea, devine un OM realizat, un Maestru al destinului, un Alchimist veritabil. Prosperitatea e o stare de constiinta, iar manifestarea ei genereaza efectul numit abundenta, ce poate fi vazuta ca bogatie de idei, si varietate de valori morale si spirituale. Oricum, adevarata bogatie nu este cea materiala, care poate fi numarata in bani sau cintarita in aur! Caci astazi o ai, iar maine... cine stie? Bogatie inseamna LUX. Cuvintul “LUX” tradus de ignorant inseamna bani multi, excesiv de multi, opulenta. Insa LUX din latina inseamna in limba romana LUMINA. “Fiat Lux!” – adica “Sa fie Lumina!”, a zis Elohim – Dumnezeu, la inceputul creatiei. Deci a trai in LUX, pentru mine si pentru orice initiat, inseamna a trai in Lumina lui Dumnezeu, in Lumina Duhului Sfant, adica iluminat de bunatate, iubire si intelepciune, plin de recunostiinta, implinit sufleteste si fericit ca poti ajuta si pe altii. Acesta este ADEVARUL. Dar, din pacate, sistemul ne dreseaza sa traim limitat; marea majoritate traieste in saracie, de azi pe maine; iar altii, doar cativa la numar, traiesc intr-o exagerata abundenta, in principal generata nu de bogatia lor interioara, ci de slabiciunile majoritatii.   

2. Pana anul trecut ai tinut cursuri in care le-ai vorbit oamenilor despre rugaciune, meditatie, purificare, autovindecare, puteri paranormale, mantuire si eliberare. Chiar te-ai decis sa nu mai tii niciun curs, pentru ca oamenii nu sunt (in general) dispusi sa actioneze pentru transformarea vietii si destinului lor in bine. Ce te-a determinat si motivat, in acelasi timp, sa pregatesti un curs despre prosperitate si imbogatire? Si de ce tocmai pe aceasta tema?
R: Este adevarat, renuntasem la dorinta asta de a tine cursuri de initiere, desi este o activitate ce imi place, ma implineste sufleteste. In luna ianuarie chiar nu am facut nimic, deoarece eram dezamagit de amorteala oamenilor, de lipsa lor de chef de viata si evolutie. Dar de curind m-am intilnit cu un grup de cursanti de-ai mei care-mi sunt dragi, si am fost stressat cand am perceput lipsurile lor din plan financiar, astfel ca brusc m-am hotarit sa-i ajut inclusiv in acest domeniu, sa le impartasesc cunostintele mele referitoare la succes si prosperitate, in plus sa le ofer metode practice de imbogatire, testate si eficiente. In primul rind pentru ei, pentru cursantii mei, care au cautat mai intai de toate evolutia lor spirituala, fac acest curs. Doresc si pot sa-i ajut! Asta m-a motivat.   
3. Ce le poti garanta celor care vin la cursul tau? Altfel spus, le poti garanta oamenilor ca facand cursul tau se imbogatesc?
R: Eu le transmit prin acest curs peste 100 de idei valabile pentru a face bani, si le dezvalui secrete care i-au imbogatit peste noapte pe unii oameni. In plus, le explic foarte clar care sunt cele citeva reguli de respectat; oricine va tine cont de recomandarile mele, va reusi cu siguranta! Asta pot garanta. Facand un curs de initiere, nu te imbogatesti decat spiritual; doar punand in practica metodele pe care le explic la curs poate omul sa aiba rezultate! De fapt, sunt deja multi oameni care au pus in practica doar una dintre ideile oferite de mine si au avut si au succes in continuare, pe termen lung. Dorinta si initierea nu sunt suficiente, e nevoie si de a pune in practica ideile pe care le ofer!

4. Cati bani poate face cineva care respecta recomandarile tale? Cat de repede ii poate castiga? Si de ce anume ai nevoie ca sa pornesti la drum (experienta, fler in afaceri, o suma de pornire, etc... sau nimic din toate acestea)?
R: Se pot produce sume oricat de mari doresti! Legal si sigur. Cine te opreste? Sursa e Abundenta Infinita, nu o banca limitata si neputincioasa de pe Pamant! Totul e sa stii CUM sa procedezi. Totul e sa afli secretele reusitei. Prosperitatea e peste tot si e vesnica, nepieritoare. Abundenta e infinita! Nu exista limite, decat cele pe care si le impune mintea omului! La curs, eu ofer atat metode ce nu necesita deloc investitii, ci doar inteligenta si incredere, si ofer pe de alta parte idei de afaceri care te pot imbogati rapid daca ai deja ceva bani de investit. Fiecare isi va alege sa puna in practica ideea care i se potriveste lui; eu ofer idei care au multiple variante de abordare, adaptabile fiecarui om in parte. Initierea depinde de mine, dar cat de repede isi va permite omul sa aiba acces la Cornul Abundentei, pentru a se imbogati, asta chiar depinde doar de hotarirea lui!

5. Tu in cat timp ai reusit sa faci bani, sa aduci prosperitatea in viata ta? Cum i-ai facut, tot cu metodele pe care le prezinti?
R: Prosperitatea a fost si este mereu prezenta in viata mea, mai ales datorita optimismului meu si a credintei in Dumnezeu. Insa vorbind din punct de vedere strict financiar, am trecut prin ce a trecut dreptul Iov din Vechiul Testament, si am pornit in 2003 de la zero absolut, adica fara job, fara venituri, fara casa, fara prieteni si fara vreun ajutor din exterior. Am pus in practica o singura idee dintre cele pe care le predau la cursul de prosperitate si imbogatire, atit. E simpla si legala, la indemana oricui. De atunci si pana acum am reusit prin propriile puteri sa realizez aproape tot ceea ce mi-am dorit.
6. Ce te-a ajutat si motivat?
R: M-a ajutat doar Dumnezeu - Tatal Ceresc si calitatile pe care El mi  le-a dat, calitati precum: curajul nelimitat de a lupta pentru Adevar, increderea in succes, vointa de a reusi in tot, harnicia - munca perseverenta si cu devotiune, optimismul indestructibil. M-a motivat doar altruismul, pentru ca de ani buni nu mai fac nimic doar pentru mine, ci pentru a-i indruma pe oameni pe Calea catre propria lor realizare, atat spirituala cat si materiala, in primul rand prin propriul meu exemplu.  
7. Cum se reflecta, concret, prosperitatea in viata ta? Cum era inainte si cum este acum?
R: Dupa ce mi-am pierdut jobul si am trecut printr-un “minunat” divort, prietenii de atunci m-au parasit si am fost evacuat, pe nedrept, din casa proprietate pe care o aveam. Desi am pornit in 2003 de la zero absolut, ca si pasarea Phoenix, m-am ridicat din propria cenusa. Am calatorit si calatoresc des prin lume, in locuri deosebite precum Peniscola, Roma, Paris, Londra, Abu Dhabi si Dubai, am tinut si tin conferinte, workshop-uri si cursuri de initiere, am facut multe emisiuni TV (pentru care am platit multi bani), prin care am transmis mesaje de trezire si cat am putut mai mult din cunoasterea mea, fac tratamente gratuite cu rezultate deosebite (asta multumita lui Dumnezeu!), am infiintat o editura si am publicat cartea mea autobiografica, mi-am cumparat o casa in Bucuresti si un Audi A6; locuiesc acum intr-o zona verde, rezidentiala, intr-o vila de vis, la Castel Paradis; astept acum un Ferrari-458-Italia, ultimul tip, si am planificat excursii pentru 2011 in locatii dintre cele mai luxoase si exotice din lume... impreuna cu toti cei care vor sa ma urmeze. Ajut si ofer, sunt ajutat si primesc! Prosperitatea si Gratia Divina sunt infinite, slava Domnului! Daca toti oamenii m-ar asculta si ar aplica principiile spirituale de care vorbesc eu la conferinte si curs, am aduce rapid Raiul, fericirea si abundenta pe Pamant! De fapt, chiar asa si va fi, cat de curand! Amin     

8. Ai afirmat ca la curs le oferi oamenilor metode practice prin care pot "gandi si trai in afara cutiei". Ce inseamna pentru tine aceasta expresie, referitor la bogatia materiala?
R: A gandi si a trai liber, in afara cutiei, presupune in primul rand sa intelegi si sa accepti ideea ca poti castiga foarte multi bani facand ceea ce iti place, punand pasiunea ta la lucru si lasand banii sa vina. Muncesti putin, in mod inteligent, si dai randament maxim, adica ai spor.

9. Care sunt aceste metode practice? Si prin ce sunt metodele tale originale?
R: E vorba de un curs practic de Alchimie, stiinta pe care noi o folosim pentru a transforma “plumbul” in “aur”, adica inferiorul in superior, de exemplu: saracia in bogatie, boala in sanatate, uratul in frumos, stressul in starea de calm, tristetea in bucurie. Deci, folosim Alchimia pentru a transforma lipsurile materiale si spirituale in plenitudine, abundenta, bogatie; invatam sa inmultim calitatile umane si Divine, invatam sa inmultim timpul (!) si invatam sa inmultim banii, tot asa cum Iisus a inmultit painile si pestii. Iisus, folosind Cornul Abundentei prin raportarea la Sursa, la Dumnezeu, a reusit ca, doar cu 5 paini si 2 pesti, sa sature 5000 de oameni, si au ramas in plus 12 cosuri pline de resturi de mincare! Dau tehnici si metode practice in acest sens, clar explicate, insa nu am cum sa sintetizez aceste metode practice si principii spirituale in doar doua cuvinte, tocmai de aceea tin un curs! Deci care sunt aceste metode afla doar cei care vor participa la curs sau il vor comanda prin posta. Avem parte teoretica, dar facem si anumite exercitii practice, prin care ne bransam energetic la Sursa Abundentei, invatand concret sa practicam Alchimia; in plus, ofer multe informatii valoroase tiparite, scrise de mine intr-o carte intitulata “Evanghelia Prosperitatii”. La finalul acestei initieri, absolut toti participantii au confirmat ca au inteles ce inseamna Prosperitatea, si folosind Alchimia, ei stiu de acum incolo cum anume sa procedeze ca sa aduca tot   ce-si doresc in viata lor. E vorba totusi de un mic efort si de dorinta sincera de transformare. Oricum, toti cei care deja ma cunosc, stiu ca eu prezint doar metode originale, usor de pus in practica si care dau mereu rezultate concrete.
10. Ce ai avea sa le reprosezi oamenilor din ziua de azi?
R: M-a intristat sa vad ca unii oameni sunt saraci in credinta si virtuti Divine, bolnavi de frica, lene si mandrie, coplesiti de lasitate si hipnotizati de minciuna, ori deprimati de lipsa calitatilor... De aceea lupt sa-i ajut sa se trezeasca, prin initierile pe care le fac. Ei nu constientizeaza ca fiecare om in parte e singurul responsabil de viata lui! Nimeni din exterior nu e cu adevarat vinovat de nimic! Nici Dumnezeu, nici diavolul, nici extraterestrii, nici astrele, nici sistemul, nici francmasonii, nici politicienii, nici magicienii, nici religiile, nici sectele, nici dusmanii, nici vecinii, nici familia si nici prietenii! Omul singur e unicul responsabil de cauzele pe care el insusi le-a creeat, si aceste cauze determina mereu efecte, consecinte, conform Legii Karmei, conform Legii Cauza-Efect! Asta e Adevarul. Si doar asta ar fi de reprosat: ca oamenii nu VOR sa vada Adevarul! Nu-si vor Binele, ci raul, din pacate. Si din lasitate, arunca mereu vina pe altii, pe oricine din exterior. Asta e singura si cea mai grava problema a umanitatii!
11. Cum ar putea retrezi metodele tale speranta de mai bine in sufletul oamenilor blazati? Si ce sanse crezi ca ai sa treci dincolo de crusta de rezistenta pe care oamenii o opun de generatii?
R: Stiu ca unii oameni sunt complet lipsiti de incredere si speranta; eu le ofer o invitatie, le intind o mana, dar daca totusi acestia refuza si vor sa ramana in continuare in intunericul ignorantei si al lipsurilor, eu le respect alegerea si nu vreau sa-i conving de nimic. Cine sunt eu ca sa intervin? Singur OMul e stapanul propriului sau “destin”. Fiecare e liber sa-si aleaga, clipa de clipa, CUM anume vrea sa transforme propriul sau viitor. Iubirea doar iti poate oferi sanse, dar niciodata nu te va constrange sa o accepti! Desi acum multi sunt chemati, stiu ca totusi putini vor veni la mine, indiferent daca le promit si le ofer prosperitate, clarviziune ori alte puteri paranormale, mantuire ori vindecare miraculoasa! Eu ofer sanse tuturor, dar las pe fiecare om sa aleaga liber ce-si doreste el cu adevarat. Stiu ca alesii se aleg ei singuri. Respect liberul arbitru al oamenilor tocmai astfel: neincercand sa conving pe nimeni de nimic. Asa consider eu ca e fair-play si asa fac mereu. 
12. Ai intalnit oameni care nu vor bani, care refuza ajutorul?
R: Da, am intalnit cativa oameni care mi-au refuzat categoric ajutorul, desi era total dezinteresat. Unii erau foarte tristi si se plangeau ca sunt nevoiti sa cerseasca pentru a supravietui; altii se lamentau ca trebuie sa munceasca mult pentru cistiguri mici si erau stressati ca nu au timp de sufletul lor sau timp de petrecut cu familia lor... Totusi, cand m-am oferit sa le dau un ajutor consistent, si fara a le cere nimic in schimb, am primit imediat un refuz categoric sau chiar brutal! Atunci, pe moment, am fost contrariat, insa le-am respectat alegerile si nu am insistat.
13. Care crezi ca este motivul real al acestui refuz?
R: Am crezut initial ca doar mandria lor exacerbata e singurul motiv al refuzarii Gratiei Divine, care s-ar fi putut manifesta ca abundenta in viata lor, prin fapta mea buna. Apoi am stat sa reflectez, am meditat, si in final am inteles lectia: cel pe care il ofeream eu, nu era un ajutor real! Eu doar le dadeam multi bani, hranindu-le dependenta, lenea sau lipsa de incredere in ei insisi. Cum i-as fi ajutat astfel sa devina mai optimisti, mai puternici? Acum nu mai incerc sa le ofer oamenilor “un peste”, ci mai degraba ii invat pe ei “sa pescuiasca” singuri, sa devina independenti; le arat cum pot sa se branseze ei singuri la Sursa. Chiar sunt recunoscator ca m-au pus pe ganduri cu refuzul lor, deoarece am fost nevoit sa meditez, si asa am aflat cauza profunda a reactiei lor; am invatat o lectie de viata foarte importanta. Asa ca acum chiar le multumesc pentru refuz!    
14. Ce este important pentru a avea viata pe care ti-o doresti, pentru a fi bogat atat material, cat si sufleteste?
R: In principal e important modul de gandire; mai precis, e esential ca omul sa fie optimist, sa aiba credinta puternica in reusita sa; apoi e important sa stie cum anume sa munceasca pentru a avea spor, sa stie ca trebuie sa aplice citeva principii spirituale in plan material, adica sa practice Alchimia, ca sa transforme “plumbul” in “aur”. In cadrul cursului meu explic foarte clar oamenilor la ce anume se refera de fapt Alchimia.
15. Cum privesti concurenta in toata aceasta ecuatie? Spuneai ca "invidia n-o sa va ajute niciodata sa va imbogatiti"...
R: Invidia nu ajuta pe nimeni; doar admiratia, sentimentele frumoase si gindirea pozitiva iti pot ridica vibratiile! Pentru cei initiati de mine, care doresc si aleg sa porneasca o afacere, adica sa ofere un produs ori un serviciu cautat pe piata, concurenta se transforma din dusman, in prieten! Ii ajut sa vada din alt unghi toate lucrurile, sa inteleaga si sa aplice procesul de transformare a dusmanului intr-un aliat important. Un om intelept isi da seama ca e chiar absolut necesara o concurenta feroce, pentru a dezvolta la maxim creativitatea! Un om abil, care are spiritul de competitie puternic dezvoltat si il pune la munca in mod inteligent, bazat nu pe egoism, ci pe altruism, va da roade incredibile, minunate! Stiu ca ceea ce spun acum este bulversant, dar asta e viziunea mea, pe care o explic in “Evanghelia Prosperitatii”. Spargand tiparele, eliberam OMul din cusca ignorantei si neputintei.
16. Ce inseamna pentru tine libertatea, sa fii un om liber?
R: Sa cunosti Adevarul Suprem, sa fii complet trezit spiritual, asta te elibereaza in primul rind! Cunoscand Adevarul, afli cine si mai ales CE esti cu adevarat, apoi iti poti permite sa traiesti linistit in sinceritate deplina. Ca sa devii liber trebuie sa-ti dizolvi ego-ul si sa-ti depasesti limitarile, sa-ti deschizi mintea si inima. Lucrand pentru evolutia proprie, initiatul incepe sa descopere ca are capacitati Divine, pe care treptat invata sa le activeze din stare latenta si sa le foloseasca pentru a-i ajuta pe altii, pe oricine e necesar. Devenind din egoist altruist, inveti ce inseamna Iubirea, si astfel te eliberezi. Stii ca ai reusit sa-ti dizolvi ego-ul atunci cand traiesti starea de extaz, numita Iluminare sau Mantuire. Apoi continui evolutia si atingi desavarsirea spirituala, Eliberarea.

Reporter Camelia Moga
Intervievat Mihail Horatiu